NUORISOTYÖ

Nuorisotyö tukee osaltaan nuorten kasvua itsenäisiksi, yhteistyökykyisiksi ja vastuuntuntoisiksi ihmisiksi luomalla edellytyksiä nuorten vapaalle kansalaistoiminnalle, tarjoamalla tiloja ja ohjausta nuorten harrastus- ja vapaa-ajantoiminnalle sekä kiinnittämällä erityistä huomiota vaikeissa elämäntilanteissa ja -olosuhteissa eläviin nuoriin.

Nuorisotoimesta Kokemäellä vastaa vapaa-aikalautakunta, jonka esittelijänä toimii vapaa-aikapäällikkö.

Nuokkari

Osoite: Siltakatu 1 C, 32800 Kokemäki

Yleistä
Nuokkarilla on mahdollisuus pelata mm. bilistä, lautapelejä, korttia tai vaikkapa PS4. Nuokkarilla ei tarvitse olla kokoajan menossa, vaan on myöskin ok olla omassa rauhassa, hengailla kavereiden kanssa, somettaa tai höpötellä niitä näitä nuorisotyöntekijöiden kanssa.

Nuokkari on auki yli 13-vuotiaille. Aukioloaikojen muutoksista ja ajankohtaisista asioista tiedotetaan nuorisotyöntekijöiden some-kanavilla.
Nuokkari ja nuokkarin toiminta on päihteetöntä.

 

Kokemäen nuorten vaikuttajaryhmä

Nuorten vaikuttajaryhmä on nuorisovaltuuston kaltainen organisaatio, jonka tehtävänä on tuoda nuorten sana ja mielipiteet kuuluviin Kokemäellä. Lisäksi vaikuttajaryhmä voi toimia erilaisten tapahtumien järjestäjänä yhteistyössä kaupungin kanssa.

Ryhmään voi liittyä kuka tahansa 13–29-vuotias kokemäkeläinen nuori, joka haluaa kehittää omaa kuntaansa ja sen nuorille tarjoamia palveluja.

Bänditilat

Kokemäen vapaa-aikalautakunnalla on 8 bändeille tarkoitettua eri kokoista treenikämppää.
Kämppien vuosivuokra on tilan koosta riippuen 150–350 €.