Villiönsuvannon asuntoalue

Lokakuussa 2019 Kokemäellä on tulossa myyntiin ainutlaatuinen uusi asuntoalue, Villiönsuvanto. Alue sijaitsee Kuurolantien ja Kokemäenjoen välissä, Rantavuolteen asuntoalueen vieressä, Kokemäenjoen pohjoisrannalla. Maasto on tasaista, ja alueelta avautuvat upeat näkymät joki- ja peltomaisemaan. Villiönsuvannossa yhdistyvät luonnonrauha ja kaupungin nykyaikaiset palvelut – jokaisen suomalaisen unelmakoti.

Rantaan tulee myös venevalkama alueen asukkaiden käyttöön. Neljä rantatonttia ulottuvat vesirajaan asti, joten uimaan pääsee kirjaimellisesti omalta takapihalta! Tämä on nykypäivän kaavoituksessa hyvin harvinainen mahdollisuus.

Villiönsuvannon tontit Kokemäellä. Kuva: Tomi Glad / Glad Media

Alueen palvelut

Villiönsuvannon asuntoalue sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta, josta löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut: liikekeskuksen päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki ja kirjasto sekä liikunta- ja uimahalli.

Tulkkilan päiväkoti on vielä lähempänä, noin kilometrin matkan päässä.

Koulut

Koulumatkat Villiönsuvannosta ovat hyvin lyhyitä ja nopeita taittaa kävellen tai polkupyörällä. Tulkkilan ala-aste ja Koulukeskus, jossa sijaitsevat yläaste ja lukio, ovat molemmat noin 1,5 kilometrin etäisyydellä.

Tulkkilan koulu

 

Koulukeskus

 

Satakunnan ammattiopistoon on matkaa noin 3 kilometriä ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon noin 1,5 kilometriä.

Tonttien tiedot

Villiönsuvannon alueella on 24 kaavoitettua omakotitalotonttia, joista neljä on jokeen asti ulottuvia rantatontteja. Tontit tulevat myyntiin lokakuussa 2019.

Villionsuvannon tonttitarjonta -luonnos (pdf)

 

Villiönsuvannon asemakaava

 

Havainnekuva Villiönsuvannon asemakaavasta

Hinnat

Tonttien hinnat julkistetaan, kun kaupunginvaltuuston päätös on lainvoimainen. Tonttitarjonta-luonnoksessa näkyvät hinnat eivät ole virallisia hintoja.

Villiönsuvannon tontit Kokemäellä. Kuva: Tomi Glad / Glad Media