Rantavuolteen asuntoalue

Kaavoitettuja omakotitalotontteja ja rivitalotontti. Alue sijaitsee Kuurolantien ja Kokemäenjoen välissä, joen pohjoisrannalla.
Maasto on tasaista, ja alueelta avautuu näkymät joki- ja peltomaisemaan.

Koulut

Tulkkilan ala-aste ja Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio, ovat n. 1,5 km:n etäisyydellä.
Satakunnan ammattiopistoon on matkaa n. 3 km ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon n. 1,5 km.

Palvelut

Tulkkilan päiväkotiin on matkaa noin kilometri, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto
sekä liikunta- ja uimahalli ovat n. 1,5 km:n etäisyydellä liikekeskuksessa ja ydinkeskustassa.

Hinta

Omakotitalotontin varausmaksu 150 € ja rivitalotontin 500 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa.
Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 3,70 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.
Rivitalotontti 55,50 € / krs-m².

Rakentamista ohjaavia tietoja

Omakotitalotonttien rakennusoikeus on 25 % tontin pinta-alasta, rivitalotontin1214 krs-m². Kerrosluku on I.

Rakennettaessa naapuritontin rajaan kiinni tulee ulkoseinä käsitellä julkisivun tapaan ja ilman ikkunoita.
Kokonaan maanpäällistä kellaria ei sallita.

Rakentamatta jäävät tontinosat on pidettävä huolitellussa kunnossa ja kadunpuoleiset osat on istutettava.

Rantavuolteen tonttitarjonta