Teljänportin alue

Kaavoitettuja rivitalo- asuin- liike- ja toimistorakennustontteja. Alue sijaitsee liikekeskuksen kupeessa, lähellä ydinkeskustaa, ja on maastoltaan tasaista peltomaisemaa.

Koulut

Tulkkilan ala-asteelle ja Koulukeskukseen, jossa yläaste ja lukio, on matkaa alle kilometri.
Satakunnan ammattiopisto ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopisto ovat molemmat n. 2,5 km:n etäisyydellä.

Palvelut

Tulkkilan päiväkotiin on matkaa vajaa kilometri, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto
sekä liikunta-  ja uimahalli löytyvät läheltä.

Tontin varausmaksu 500 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa.
Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

20,00 € / krs-m²

Rakentamista ohjaavia tietoja

Rivitalotonttien rakennusoikeus on tonttikoosta riippuen 909–2513 krs-m² ja asuin-, liike- ja toimistorakennustonttien n. 1719 krs-m².

Kerrosluku voi olla joko I tai II. Rakentamatta jäävät tontinosat, joita ei käytetä ajoteinä eikä pysäköintiin, on hoidettava puistomaisessa kunnossa.

Teljänportin tonttitarjonta