Järvimutkalan asuntoalue

Kaavoitettuja omakotitalotontteja.
Alue ja sen ympäristö on pääosin mäntykangasta, joka on erinomaista sieni- ja marjamaastoa.

Pitkäjärvi, johon on matkaa keskimäärin 1 km, on kalaisa, ja siihen istutetaan siikaa ja kuhaa. Uimaranta, yleisurheilu- ja palloilukentät, jäähalli, golf-sisäharjoitushalli sekä lenkkipolku- ja retkeilyreitit takaavat monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Koulut

Tuomaalan ala-asteelle on matkaa n. 2,5 km. Koulukeskus, jossa yläaste ja lukio, on n. 5 km:n etäisyydellä ydinkeskustassa.
Satakunnan ammattiopistoon on matkaa n. 4 km ja Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistoon n. 7 km.

Palvelut

Lähin päiväkoti on n. 4 km:n päässä Peipohjassa, päivittäistavara- ja erikoisliikkeet, pankki, kirjasto
sekä liikunta- ja uimahalli ovat n. 5 km:n etäisyydellä ydinkeskustassa ja liikekeskuksessa.

Hinta

Tontin varausmaksu 150 €, voimassa 3 kk. Varausta voi jatkaa 3 kertaa. Maksu on arvonlisäveroton, se suoritetaan kertamaksuna ja hyvitetään kauppasummasta kaupantekohetkellä.

Omakotitalotontit 1,68 € / m², lapsialennus 10 % lasta kohti.

Rakentamista ohjaavia tietoja

Rakennusoikeus omakotitonteilla on tonttikoosta riippuen 280–486 krs-m². Kerrosluku I, I½ tai II. Maan alle kaivettavia rakenteita ei sallita.

Puuston harventamiseen tarvitaan lupa. Rakennusmateriaalit ovat vapaasti valittavissa (tuloksen tulee olla kuitenkin valtakunnallisten rakennusmääräysten mukainen).

Vesijohto ja viemäri ovat tontin rajalla. Perustamisolosuhteet ovat hiekkakangasmaata.

Järvimutkalan tonttitarjonta