Rakenna Kokemäelle – Kokemäen tontit

Tonttien tarjouskaupat:

Villiönsuvannon rantatontti nro 3 myynnissä huutokaupalla tarjousten jättöaika päättyy sunnuntaina 2.8. klo 19.

Villiönsuvannon rantatontti nro 1 on myynnissä Etuovi.com-palvelussa. Tarjousten jättöaika päättyy keskiviikkona 5.8. klo 10.

Villiönsuvannon rantatontti nro 2 on myynnissä Etuovi.com-palvelussa. Tarjousten jättöaika päättyy keskiviikkona 5.8. klo 10.

Villiönsuvannon rantatontti nro 4 on myyty.

Yritystontit ja asuntoyhtiötontit myydään Kokemäellä neuvottelujen kautta päivän hintaan. Toukokuussa 2020 toimme myyntiin seitsemän uutta kohdetta. Nyt löytyy paikka esimerkiksi aurinkoiselle tori-ravintolalle, korttelin kokonaisuuksia asumiseen ja liiketoimintaa sekä tontti omalle hiekkatehtaalle.

Rakennusvalmiiden kaupungin asuinalueiden tarkemmat esittelyt löydät näistä linkeistä: Villiönsuvanto, Järvimutkala, Rantavuoltee, Penttilänniemi, Kaupunginmustala, Matomäki, Vuoltee ja Riste.

Rivitalotontteja löytyy edellä mainittujen kaupunginosien lisäksi keskustan kupeesta Teljänportin alueelta, jossa osa tonteista myös liikekäyttöön. Yritystontteja löytyy keskustan ja kakkostien ympäröivän Peipohjan väliltä sekä Risteen viljasiilojen kupeesta radan varresta.

Kysy rohkeasti lisää, tule käymään jutulla ja varaa oma näyttöaikasi. Kaikkia kohteita ei löydä verkosta. Näytöt sovittaessa myös iltaisin. Maankäyttöinsinööri Mikko Eskola, p. 040 488 6210, mikko.eskola@kokemaki.fi

Kodiksesi Kokemäki

Kokemäki pärjää työmatka-aikojen vertailussa monille isoille kaupungeille. Elämä luonnon rauhassa laskee stressitasoa, mutta palvelutasosta ei tarvitse tinkiä. Tyytyväiset asukkaat puhuvat puolestaan.

Miksi tonttikaupoilla olevan sitten kannattaa harkita juuri Kokemäkeä? Kaupunginjohtaja Nina Kivellä on vastaus valmiina.

– Kokemäkihän on keskellä kaikkea. Meiltä on lyhyt matka Poriin, Raumalle ja Tampereellekin, kun ajatellaan vaikka pääkaupunkiseudulla tyypillisiä työmatka-aikoja. Junat ja bussit kulkevat joka suuntaan, ja koko ajan lisääntyvät teollisuustyöpaikat naapurissa ovat hyvin lähellä. Kaupungin sisällä ei tarvitse pendelöidä, kun kaikki peruspalvelut ovat kivenheiton päässä toisistaan Tulkkilassa vuolaan Kokemäenjoen syleilyssä, Kivi luettelee.

Myynnissä olevat Kokemäen kaupungin tontit löydät tonttitorin alasivuilta kohdealueittain tai oheiselta kartalta.

Jos uudiskohteen sijaan haluatkin valmiin asunnon tai maalaisromanttisen korjauskohteen niin katso alta myynnissä olevia kiinteistöjä vaikka Etuovesta taikka Oikotiestä. Edulliset asunnot mahdollistavat laadukkaamman elämän.

Kokemäki sijaitsee vilkkaiden valtateiden (vt 2, vt 12 ja vt 11) sekä Pori–Tampere-radan varrella. Naapurikaupungit ovat Harjavalta (14 km) ja Huittinen (25 km), Euraankin on vain 23 kilometriä.

Porin lentokentälle on matkaa 40 kilometriä ja Pirkkalan lentokentälle noin 100 kilometriä. Lähin matkustajasatama löytyy Turusta, ja Helsinkiin on noin parin tunnin ajomatka.

kohdealuekartta

Tonttien kunnallistekniikka

Valokuitu on Kokemäellä saatavilla lähes joka tontille.

Tarkempaa tietoa mm. liittymistä ja verkostojen sijainneista antavat:

Kokemäen Vesihuolto Oy
Kokemäen Sähkö
Kokemäen Lämpö
Valokuitua koskevissa asioissa voi soittaa tai lähettää sähköpostia,
puh. 044 577 2277 tai kokemaki(a)pssv.fi. 

Tutustu tyytyväisten asukkaiden ja yritysten kokemuksiin Kokemäestä:

Paluumuuttaja ja perheyrittäjä Juho Leppänen: ”Kokemäeltä saa suhteellisen pienellä sijoituksella omakotitalon, ja täältä on hyvät yhteydet suurempiin kaupunkeihin.”

Mökkitontin Kokemäeltä hankkinut Piritta Hagman: “Kokemäki on ollut minulle aina tärkeä paikka. On uskomatonta, miten yhteys johonkin paikkaan säilyy, kun sinne on kerran kasvattanut juurensa.”

Sinituotteen tuotantojohtaja Jukka Heiska: ”Olen erittäin tyytyväinen Kokemäen tehtaan sijaintiin. Kokemäellä on hyvin työvoimaa, ja yhteistyö kaupungin kanssa sujuu hyvin.”

Kokemäellä mökkeilevä näyttelijä Santeri Kinnunen: ”Kokemäki on mahtava kesäpaikka, missä palvelut mökkeilijöille ovat kohdallaan. Erityiskiitos kuuluu kesäsäille, jotka ovat Kokemäellä mitä mainioimmat!”

Entinen ministeri ja paljasjalkainen kokemäkeläinen Juha Korkeaoja: ”Valokuituyhteys on muuttanut sijainnin merkitystä. Etätyön ansiosta ei ole väliä, asuuko Kokemäellä vai Helsingissä.”